Nu är 10 veckors hårdträning över för Micke Biberg! Här ser ni resultatet!

Micke är ett fantastiskt exempel på vad som händer när man tränar hårt, äter sunt och jobbar målmedvetet!

Vi satte ut på en 10 veckors kamp med sikte mot magrutor. Micke tränade i stort sätt varje dag utan att vara sjuk under hela perioden. Det var mycket kettlebells, snakeropes, trapplopp och löpning på programmen. Träningen utfördes på World Class Värmdö under succén ”PT-kampen” där en personlig tränare med sin adept ska åstadkomma så stor förändring under 10 veckor som möjligt. Micke kom 3:a i tävlingen, endast några få procent från vinnaren (mätning gjordes med en BodPod på Paulúns Näringscenter)

Grattis Micke!

(klicka på bilden för att få den större)

Snake ropes!

Power Wheel!

See-saw press med 2×16 kg kettlebells!

Nu går vi mot nya mål!

//Coach Widmark

Dela
  • Print
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Add to favorites
  • email
  • RSS
  • Twitter